Werkwijze & Tarief

Aanbod

Coaching en therapie op maat

Tijdens de op jouw afgestemde sessies word je op psychodynamische wijze in jouw proces begeleidt. Hierbij is aandacht voor de gelaagdheid van jouw probleem en help ik je door de tijd heen tot je weer zelfstandig verder kan.

De aanmelding
Meld je bij de praktijk en we plannen samen een eerste sessie. Tijdens deze sessie onderzoeken we jouw vraag en doel en leer je mij en mijn manier van werken kennen. Hierna is het mogelijk te bepalen of je samen aan de slag wilt gaan. 

Het vervolg
In de sessies die hierna volgen werken we op gerichte wijze aan jouw vraagstuk. We bewegen met de sessies steeds meer in de richting van jouw doel, waarbij we explorerend, helend en/of bekrachtigend werken. 

Maatwerk
Ik geloof in een flexibele, doelgerichte aanpak. Een psychodynamische werkwijze is maatwerk. Dit betekent dat ik altijd afstem op jou als persoon en wat aansluit bij jouw doel en het moment. Ieder persoon en elk moment is namelijk weer anders. Daarbij vind ik transparantie en samenwerking belangrijk, waardoor ik jou steeds deelgenoot zal maken van mijn binnenwereld en de wegen die we in kunnen slaan. Andersom werkt het het beste als jij ook open bent en actief aan de slag wilt gaan met jezelf.

Een traject of losse sessies
Je kunt bij coaching/therapie kiezen voor een traject of losse sessies. 

Kiezen voor traject of pakket betekent dat je 5 sessies afneemt, om zo op grondige wijze aan je vraagstuk te werken
. Mijn ervaring is dat een traject houvast geeft, doordat je voor bepaalde tijd met jouw ontwikkeling aan de slag gaat. Mensen komen gemiddeld voor 4 tot 7 sessies. Een traject zit daar tussenin. Geef je de voorkeur aan losse sessies, dan kijken we per keer waar jij behoefte aan hebt. Ik vind het belangrijk dat coaching en therapie laagdrempelig kan zijn. Kies je voor losse sessies dan plannen we steeds afspraken in zolang het voor jou prettig voelt. 

Tarief & Sessieduur
Sessies duren circa een uur en een kwartier. 
Houd rekening met de mogelijkheid van een sessieduur tot anderhalf uur. 

Sessies per stuk
115,- inclusief BTW*

Trajectvorm
5,- korting per sessie. 
550,- inclusief BTW*

* Het zakelijke tarief is exclusief BTW

Frequentie
Afspraken plannen we doorgaans eens in de 2 à 3 weken. Zo heb jij tijd om dat wat tijdens de sessies naar boven komt te laten bezinken en in je dagelijks leven te integreren. Veertig procent van de verandering vindt plaats tijdens de sessies zelf en zestig procent in de tijd ertussen en erna. Of je nu kiest voor een traject of losse sessies, jij bepaalt altijd zelf jouw ideale frequentie.

Het 'Boshuisje'

We dalen af om uit te komen bij de praktijk. Een huisje in het bos. Tussen de bomen, in het groen. Klein en fijn binnen, alle ruimte buiten. Net even anders, als basis voor een nieuw begin.

~ Het is mijn doel om jou een plek te bieden waar je je opnieuw kunt verbinden met jezelf

Locatie

Hogeweg 5
6572BA Berg en Dal (Nijmegen)

telefoon

Neem contact op via
0629126777

e-mail

Stuur je bericht naar
info@praktijkmera.nl