Werkwijze & Tarief

Aanbod

Coaching en therapie op maat

Met coaching en therapie gaan we op grondige wijze aan de slag met jouw vraagstuk. Tijdens op jouw afgestemde sessies word je op psychodynamische wijze in jouw proces begeleidt. Hierbij is aandacht voor de gelaagdheid van jouw probleem en help ik je door de tijd heen richting jouw doel.

De aanmelding
Meld je bij de praktijk en we plannen samen een eerste sessie. Tijdens deze sessie onderzoeken we jouw vraag en doel en leer je mij en mijn manier van werken kennen. Hierna is het mogelijk te bepalen of je samen aan de slag wilt gaan. 

Het vervolg
In de sessies die hierna volgen werken we op gerichte wijze aan jouw vraagstuk. We bewegen met de sessies steeds meer in de richting van jouw doel, waarbij we explorerend, helend en/of bekrachtigend werken. 

Maatwerk
Ik geloof in een flexibele, doelgerichte aanpak. Psychodynamische therapie en coaching is maatwerk. Dit betekent dat ik mijn werkwijze altijd afstem op jou als persoon en wat aansluit bij jouw doel en het moment. Ieder persoon en elk moment is namelijk weer anders. Daarbij vind ik transparantie en samenwerking belangrijk, waardoor ik jou steeds deelgenoot zal maken van mijn binnenwereld en de wegen die we in kunnen slaan. Andersom werkt het het beste als jij ook open bent en actief aan de slag gaat met jezelf.

Een traject of losse sessies
Je kunt bij coaching/therapie kiezen voor een traject of losse sessies. 

Kiezen voor traject of pakket betekent dat je 5 sessies afneemt, om zo op grondige wijze aan je vraagstuk te werken
. Mijn ervaring is dat een traject houvast geeft, doordat je voor bepaalde tijd met jouw ontwikkeling aan de slag gaat. Mensen komen gemiddeld voor 4 tot 7 sessies. Een traject zit daar tussenin. Geef je de voorkeur aan losse sessies, dan kijken we per keer waar jij behoefte aan hebt. Ik vind het belangrijk dat coaching en therapie laagdrempelig kan zijn. Kies je voor losse sessies dan plannen we steeds afspraken in zolang het voor jou prettig voelt. 

Tarief & Sessieduur
Sessies duren een uur en een kwartier. 
Houd rekening met de mogelijkheid van een sessieduur tot anderhalf uur. 

Sessies per stuk
115,- inclusief BTW

Trajectvorm
5,- korting per sessie. 
550,- inclusief BTW

Frequentie
Afspraken plannen we doorgaans eens in de 3 weken. Zo heb jij tijd om dat wat tijdens de sessies naar boven komt te laten bezinken en in je dagelijks leven te integreren. Veertig procent van de verandering vindt plaats tijdens de sessies zelf en zestig procent in de tijd ertussen en erna. Of je nu kiest voor een traject of losse sessies, jij bepaalt altijd zelf jouw ideale frequentie.

~ Het is mijn doel om jou een plek te bieden waar je je opnieuw kunt verbinden met jezelf

Praktisch

Betaling
Betaling vindt plaats direct na afloop, met pin of contant. Bij online sessies vindt betaling vooraf, via bankoverschrijving, plaats. 

Verhindering
Een afspraak afzeggen kan zonder problemen tot 24 uur van te voren. Indien hier niet aan wordt voldaan worden helaas sessiekosten in rekening gebracht.

Vergoeding
Helaas wordt niet-reguliere zorg niet standaard door de zorgverzekeraar vergoed. Wel zijn er andere mogelijkheden om kosten op een andere manier deels vergoed of verrekend te krijgen. Bijvoorbeeld als je zelfstandig ondernemer bent. Dan kan je de facturen in je administratie inschieten als belastingaftrekbare studiekosten. Daarnaast zijn regelmatig werkgevers bereid om ontwikkelbudget voor je vrij te maken. Er zijn wel verzekeraars die coachingskosten
 (deels) vergoeden. Vaak wel pas als je aanvullend verzekerd bent. In de polisvoorwaarden van jouw verzekering kun je terugvinden of dit voor jou geldt.

Ik ben op mijn best als jij ...

Nieuwsgierig bent naar jezelf
_
Ongefilterd eerlijk en kwetsbaar durft te zijn
_
De moed hebt om wat je eng vindt toch aan te gaan
– 
De volle verantwoordelijkheid neemt voor jouw proces
– 
Bereid bent je huidige waarheid op te rekken
– 
Met hart en ziel wil leven

Van dromen en wensen verschuift naar concretiseren en doen

Jezelf het waard vindt om in te investeren

Een veilige plek

Samen werken we aan jouw proces van verandering. Hierbij nodig ik je uit om je innerlijke ervaringen te delen. Dat is een uitdaging, die beschamend, onwennig en kwetsbaar kan voelen. Dat jij jezelf durft te zijn is essentieel. Daarom hecht ik veel waarde aan het creëren van een veilige plek. 

Integriteit en transparantie zijn kernwaarden tijdens jouw proces. Bij Mera:
– is alles bespreekbaar
– communiceer ik open en transparant en neem ik je mee in het therapieproces
– hanteer ik een vast tarief per sessie. Zo kom je niet achteraf voor verrassingen te staan. 

Het is mijn doel een omgeving te creëren waarin onze aandacht naar jou en je ontwikkeling gaat. 

Locatie

Hogeweg 5
6572BA Berg en Dal (Nijmegen)

telefoon

Neem contact op via
0629126777

e-mail

Stuur je bericht naar
info@praktijkmera.nl