Over mij

Leuk dat je me wilt leren kennen!

Wat ik doe
Mijn naam is Tessa Spangenberg. Ik ben 32 jaar, geboren in Zoetermeer en het grootste gedeelte van mijn jeugd opgegroeid in de omgeving van Breda. Als student verhuisde ik naar Nijmegen en inmiddels woon ik met mijn vriend Bram en zoontje Luca in het groene Berg en Dal.

Na mijn afstuderen als Taal- en Spraakpatholoog aan de Radboud Universiteit en functies in de paramedische zorg, startte ik de vierjarige post-HBO opleiding tot Psychodynamisch Therapeut. Een brede, omvangrijke studie, waardoor ik een mooie set aan tools op zak heb om mijn cliënten in de diepte te begeleiden. Met trots beoefen ik dit vak in mijn eigen praktijk. In mijn werk komt veel van wat ik belangrijk vind samen: werkelijke aandacht, creatieve doelgerichtheid, groei en authenticiteit. Ik ervaar veel voldoening als ik zie dat mijn cliënten werkelijk goed zoals zichzelf gaan zijn.

Wie ik ben
In de basis ben ik een avonturier, hongerig naar nieuwe ervaringen. Eeuwig student van het leven, nieuwsgierig en nooit uitgeleerd. Naast uitdaging geniet ik ook heel erg van rust en een kop thee op de bank. Ik word blij van tijd in de natuur, diepgang, koken, lang tafelen en lekker eten, creativiteit, muziek en dit alles met mijn fijne kring delen. Ik ben sensitief en voel intuïtief vaak goed wat onderliggende gevoelens en motivaties zijn. Bovenal ben ik een aanpakker, die het belangrijk vindt dat dingen praktisch en bruikbaar zijn.

Wat ik geloof
Het leven is te kostbaar om het niet volledig als jezelf te leven. Het is nooit te laat om hinderende laagjes af te pellen en een vrijere versie van jezelf te worden. Uit ervaring kan ik zeggen dat als je dit gaat doen, je jezelf een groot cadeau geeft. Tegelijk zijn we denk ik altijd ‘work in progress’. Het is mijn overtuiging dat je alles wat jij nodig hebt al bij je draagt. Ik help je graag de oplossing in jezelf te vinden.

Locatie

Hogeweg 5, 6572 BA
Berg en Dal (bij Nijmegen)

telefoon

Neem contact op via
0629126777

e-mail

Stuur je bericht naar
info@praktijkmera.nl

Werkdagen

Maandag
Donderdag