Over mij

Leuk dat je me wilt leren kennen!

Wat ik doe
Mijn naam is Tessa Spangenberg. Ik ben 31 jaar, geboren in Zoetermeer en het grootste gedeelte van mijn jeugd opgegroeid in de omgeving van Breda. Als student verhuisde ik naar Nijmegen en inmiddels woon ik met mijn vriend Bram en zoontje Luca in het groene Berg en Dal.

Na mijn afstuderen als Taal- en Spraakpatholoog aan de Radboud Universiteit en functies in de paramedische zorg, startte ik de vierjarige post-HBO opleiding tot Psychodynamisch Therapeut. Een brede, omvangrijke studie, waardoor ik een mooie set aan tools op zak heb om mijn cliënten in de diepte te begeleiden. Met trots beoefen ik dit vak in mijn eigen praktijk. In mijn werk als coach en therapeut komt veel van wat ik belangrijk vind samen: werkelijke aandacht, creatieve doelgerichtheid, groei en authenticiteit. Ik ervaar veel voldoening als ik zie dat mijn cliënten werkelijk goed zoals zichzelf gaan zijn.

Wie ik ben
In de basis ben ik een avonturier, hongerig naar nieuwe ervaringen. Eeuwig student van het leven, nieuwsgierig en nooit uitgeleerd. Naast uitdaging geniet ik ook heel erg van rust en een kop thee op de bank. Ik word blij van tijd in de natuur, diepgang, koken, lang tafelen en lekker eten, creativiteit, muziek en dit alles met mijn fijne kring delen. Ik ben sensitief en voel intuïtief vaak goed wat onderliggende gevoelens en motivaties zijn. Bovenal ben ik een aanpakker, die het belangrijk vindt dat dingen praktisch en bruikbaar zijn.

Wat ik geloof
Het leven is te kostbaar om het niet volledig als jezelf te leven. Het is nooit te laat om je werkelijke zelf te laten zien. Uit ervaring kan ik zeggen dat als je dit gaat doen, je jezelf een groot cadeau geeft. Het is mijn overtuiging dat je alles wat jij nodig hebt al bij je draagt. Met veel enthousiasme help ik jou de oplossing in jezelf te vinden.

Uit een enkel zaadje groeit een boom. 
Mag ik een tijdje met je mee lopen en op weg helpen? 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. 
Je bent heel erg welkom in mijn praktijk

THE GREATEST SECRETS ARE ALWAYS HIDDEN IN THE MOST UNLIKELY PLACES. THOSE WHO DON'T BELIEVE IN MAGIC WILL NEVER FIND IT.
Locatie

Hogeweg 5, 6572 BA
Berg en Dal (bij Nijmegen)

telefoon

Neem contact op via
0629126777

Werkdagen

Maandag | Dinsdag
Woensdag | Donderdag

e-mail

Stuur je bericht naar
info@praktijkmera.nl