Corona-virus

Omgang met corona in de praktijk

Kan een afspraak fysiek plaatsvinden?
Een coachsessie kan fysiek plaatsvinden, met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Samen nemen we de verantwoordelijkheid om vóór iedere nieuwe afspraak te kijken of deze face-to-face door kan gaan. Geen bericht is goed bericht, maar mocht blijken dat er sprake is van verkoudheid, hoesten, niezen, koorts of contact met mensen die besmet zijn met het corona-virus, dan kan de afspraak helaas niet fysiek doorgaan.

Daarnaast vraag ik je erop te letten dat we voldoende afstand tot elkaar houden en met name dat je vóór je bezoek eerlijk bent over je gezondheidssituatie. Als bij binnenkomst blijkt dat je luchtwegklachten hebt of contact hebt gehad met mensen die besmet zijn met het corona-virus, dan ben ik voor mijn eigen gezondheid helaas genoodzaakt je weer naar huis te laten gaan. Verder zorg ik voor ventilatie van de ruimte voor, na en tijdens de sessie. Het kan heirdoor zijn dat de ruimte wat koeler voelt. Mocht je het snel koud hebben, neem dan een warme trui mee. Mocht je daarnaast specifieke grenzen hebben, voel je vrij die te communiceren.

Klachten en binnenkort een afspraak?
Neem bij voorkeur via e-mail contact met me op. Doe dit graag 24 uur van te voren, dan kunnen we tijdig een alternatief bespreken. Alternatieven zijn dat ze de afspraak op afstand door laten gaan, via beeldbellen of een telefoongesprek. Of dat we afspreken de afspraak te verzetten. Bij afspraken op afstand ontvang je op voorhand een betaalverzoek, die vóór de sessie aanvangt betaald dient te zijn. 

Voorkeur voor sessies op afstand?
Voel je je niet (meer) comfortabel bij fysieke sessies? Dan kunnen we ook het traject online starten of (tijdelijk) online door laten gaan. 

Locatie

Hogeweg 5, 6572 BA
Berg en Dal (bij Nijmegen)

telefoon

Neem contact op via
06 29 126 777

Werkdagen

Maandag | Dinsdag
Woensdag | Donderdag

e-mail

Stuur je bericht naar
info@praktijkmera.nl