Behandeling op afstand

In mijn praktijk is het naast fysieke afspraken ook mogelijk elkaar online te ontmoeten. Wel zo fijn nu het coronavirus heerst, maar ook als je door lange reistijd of vanwege andere redenen het gemak van coaching of therapie vanuit huis verkiest. 

Een online afspraak, werkt dat wel? 

Ja, dat werkt nog steeds. Maar ik snap je initiële scepsis. Desalniettemin geldt als elkaar via beeld treffen dat jij nog steeds je verhaal kan doen. En ik nog steeds naar je kan luisteren, je kan uitdagen en je aan het werk kan zetten. 
Ik heb gemerkt dat we ook op afstand in verbinding kunnen zijn. Dat we effectief stappen kunnen zetten! Waarbij ik hier en daar wat kleine aanpassingen in mijn werkvorm doe. Maar waar jij waarschijnlijk niks van merkt.

Digitale sessies vragen van beide partijen iets meer focus. Dit vanwege het gemis van elkaars fysieke aanwezigheid en  de daarbij sterker voelbare energie. Maar jij drinkt wel je eigen drankje, uit je eigen kopje, op je eigen stoel of bank. Wel zo fijn! 
In je eigen omgeving ben je daarnaast vertrouwd. Dat maakt je openstellen misschien zelfs ook nog makkelijker.

Het enige wat we nodig hebben is een goede internetverbinding, een rustige omgeving waarin je niet gestoord wordt en dat onze aandacht op het moment gericht is, op elkaar. 

Samen blijven we in beweging door creatief en open minded te zijn. D
us als je wel graag stappen wilt zetten, maar je even niet comfortabel voelt of in de gelegenheid bent naar de praktijk te komen: dan kan het ook anders. Dan ben je op afstand net zo welkom.